Νέα Ιωνία: Μαθητές γυμνασίου έκλεισαν 12χρονο σε φρεάτιο
Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό μεταξύ ανηλίκων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό μεταξύ ανηλίκων, καθώς μαθητές γυμνασίου στη Νέα Ιωνία έκλεισαν 12χρονο σε φρεάτιο.
Οι ανήλικοι έπεισαν τον 16χρονο συμμαθητή τους να κατέβει στο φρεάτιο με το πρόσχημα πως είχε πέσει ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ, όπως μεταδίδει η Αναστασία Σταματοπούλου στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».
Το χρονικό
Ειδικότερα, όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας στο προαύλιο του σχολείου, όταν ένας 14χρονος και η παρέα του προσέγγισαν τον 12χρονο και με το πρόσχημα ότι υπάρχει χαρτονόμισμα των 5 ευρώ μέσα σε φρεάτιο, τον έπεισαν να μπει μέσα για να το πιάσει. Όταν μπήκε το παιδί στο φρεάτιο τον έκλεισαν και τον εγκλώβισαν. Εκείνη την ώρα ευτυχώς ήταν δυο καθηγήτριες στο προαύλιο, όπου είδαν το περιστατικό και έτρεξαν να απεγκλωβίσουν το παιδί.
Σημειώνεται ότι η αστυνομία συνέλαβε και τον 14χρονο αλλά και τις δυο καθηγήτριες. Σε βάρος του ανήλικου δράστη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία ενώ αναμένεται να εξεταστεί από τις Αρχές ποια άλλα πρόσωπα είχαν εμπλοκή στο συμβάν.Με εντολή εισαγγελέα ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος τόσο ο 14χρονος όσο και οι δύο καθηγήτριες.
Από τον Μπους στο Ιράκ μέχρι τον Μπάιντεν στο Κίεβο: Γιατί το «κόλπο» του Τραμπ δεν έχει προηγούμενο στην αμερικανική ιστορία
Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο Νίκο Καλογερόπουλο - Θρήνος στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών
Η περίεργη ιστορία του Φρανκ: Είχε τρία πόδια, τέσσερα πέλματα, 16 δάχτυλα και δύο σετ γεννητικών οργάνων
«Θα σε επέλεγα σε αυτή τη ζωή και σε κάθε ζωή»: Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Μπακ Πάλμερ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



