Το κέντρο της Αθήνας σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς: Στην πλατεία Συντάγματος το 19,5 μέτρων έλατο!
Με «πυρετώδεις ρυθμούς» δούλευαν τα ξημερώματα τα συνέργεια του Δήμου Αθηναίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με «πυρετώδεις ρυθμούς» δούλευαν τα ξημερώματα τα συνέργεια του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να τοποθετήσουν το πανύψηλο φυσικό έλατο για τα Χριστούγεννα.
Ύψους 19,5 μέτρα
Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς αρχίζει να μπαίνει η πόλη, καθώς την πλατεία Συντάγματος θα κοσμεί ένα δέντρο ύψους 19,5 μέτρα και ηλικίας 60 ετών έλατο το οποίο φυτεύτηκε το 1963, μεταφέρθηκε από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.
Η διαδικασία να στηθεί ξεκίνησε στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 6 ώρες.
Όπως εξήγησε στο MEGA ο ελατοπαραγωγός, Γιώργος Γιουρούδης, «ήταν από τα πρώτα που φυτεύτηκαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το κόψαμε γιατί ήταν δίπλα στις γραμμές υψηλής τάσης και θα δημιουργούσε πρόβλημα».
«Η διαδρομή είχε ξεκινήσει από τις 6:00 το πρωί για να μαζευτούν τα κλαδιά του δέντρου» εξήγησε ο υπεύθυνος της επιχείρησης μεταφοράς. Μάλιστα, με χιούμορ, είπε ότι αν ήταν να το στείλει στον Λευκό Οίκο θα το κοστολογούσε 70.000 ευρώ.
Δείτε το βίντεο από την πλατεία Συντάγματος:
Τέλος άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο: Αποσύρεται καινοτόμο σκεύασμα για τον καρκίνο μαστού λόγω υπέρογκων «κουρεμάτων»
Ο Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με τον ιό του Δυτικού Νείλου
Μηδένισε το κοντέρ: Πόσο χρονών γίνεται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει προλάβει μέχρι και Α΄Παγκόσμιο
«Αυτό χρειάζεται ο αυτοκράτορας»: Με τι αίτημα μπήκε ο Darth Vader σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



