Κακοκαιρία Bora: Θυελλώδεις άνεμοι ανάγκασαν αεροπλάνο να επιστρέψει από τα Χανιά στην Αθήνα
Επέστρεψαν με ασφάλεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία πτήση της Aegean με προορισμό τα Χανιά αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν το απόγευμα του Σαββάτου (30/11).
Επέστρεψαν με ασφάλεια
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, πτήση που είχε προγραμματιστεί για τις 17:00, έφυγε στην ώρα της, αλλά στην πορεία κρίθηκε αδύνατη η προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων. Ο λόγος ήταν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, καθιστώντας επικίνδυνη την προσέγγιση.
Οι επιβάτες του αεροσκάφους επέστρεψαν με ασφάλεια στην Αθήνα. Η Aegean ανέλαβε τη φροντίδα τους, εξασφαλίζοντας τη διαμονή τους στην πρωτεύουσα για τη νύχτα. Το ταξίδι προς τα Χανιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.
Η εταιρεία τήρησε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, διασφαλίζοντας την προστασία των επιβατών.
Σφοδρή σύγκρουση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Δολοφονικός βούρκος η τοξικότητά σας» - «Είστε εκβιαζόμενος, εκλογές τώρα!»
Οπισθοχώρηση Λαζαρίδη στο «παρα πέντε» της σύγκρουσης στη Βουλή - Η έμμεση παραδοχή και η «συγγνώμη»
Επίδομα θέρμανσης: Πότε μπαίνει η δεύτερη δόση - Η προθεσμία της 30ης Απριλίου
Γιατί αυτός ο χαμογελαστός μακάκος θα κρίνει το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



