Πόρτο Ράφτη: Βρέθηκε σορός νεκρού άντρα από κυβερνήτη ερασιτεχνικού σκάφους
Πρόκειται για άντρα ηλικίας περίπου 20 με 30 ετών, ύψους περίπου 1.70-1.80εκ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρός άντρας βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα νερά του Πόρτο Ράφτη από κυβερνήτη ερασιτεχνικού σκάφους όπως ενημέρωσε το Λιμενικό. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (6/12), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Μαρκόπουλου από τον κυβερνήτη ερασιτεχνικού σκάφους για τον εντοπισμό σορού άντρα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Πόρτο Ράφτη Αττικής.
Αμέσως, στο σημείο μετέβη ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Π.Λ.Σ.), το πλήρωμα του οποίου ανέσυρε τη σορό, με τη συνδρομή ενός ιδιώτη δύτη και του αλιευτικού (Α/Κ) «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ν.Λ. 944.
Πρόκειται για άντρα 20 με 30 ετών
Η σορός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 20 με 30 ετών, ύψους περίπου 1.70-1.80εκ. και κανονικής σωματικής διάπλασης μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο (Αγία Όλγα), ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής – τοξικολογικής εξέτασης και λήψης γενετικού υλικού (DNA).
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




