Νέος σεισμός στο Άγιον Όρος – Ανησυχία στους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας
Δύο σεισμοί στην περιοχή με διαφορά λίγων λεπτών
Σεισμός μεγέθους 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/12) στο Άγιο Όρος, με το επίκεντρο 7 χλμ δυτικά βορειοδυτικά των Καρυών.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης ήταν 11 χιλιόμετρα Δυτικά - Βορειοδυτικά των Καρυών Αγίου Όρους και έχει εστιακό βάθος 14,4 χιλιομέτρων.
Νωρίτερα, σημειώθηκε ασθενέστερος σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών Ρίχτερ, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης ήταν 12 χιλιόμετρα Δυτικά- Βορειοδυτικά των Καρυών Αγίου Όρους και το εστιακό της βάθος 14,4 χιλιόμετρα.

Διαβάστε ακόμη
Ευρώπη και ΗΠΑ σε τροχιά σύγκρουσης: Πόσο πιθανή είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ;
Πολιτικό Big Bang στην αυγή του 2026: Η μεγάλη ρευστοποίηση και η ακτινογραφία της πολιτικής αναδιάταξης
Θεσσαλονίκη: Γκράφιτι με τιμές ναρκωτικών σε προαύλιο σχολείου – Στα «κάγκελα» γονείς και εκπαιδευτικοί
Θέσεις στάθμευσης στον Δήμο Αθηναίων: Από βοηθητικός χώρος σε «χρυσή» επένδυση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




