Μεσσηνία: Σύγκρουση τρακτέρ με ΙΧ - Ένας νεκρός
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην ε.ο. Σουληνάρι – Κορυφασίου στη Μεσσηνία.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11:00 το τρακτέρ που βγήκε από παρακείμενο ελαιοτριβείο στον δρόμο, στο ύψος της Γλυφάδας, συγκρούστηκε με ΙΧ όχημα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη σφοδρή σύγκρουση των δυο οχημάτων τραυματίστηκε βαρύτατα ο 45χρονος οδηγός του ΙΧ οχήματος για τον απεγκλωβισμό του οποίου χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Ο άτυχος 45χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο Υγείας της Πύλου, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του καθώς υπέκυψε στα βαριά τραύματα που έφερε.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του 33χρονου οδηγού του τρακτέρ υπηκόου Πακιστάν καθώς και ενός 73χρονου, ιδιοκτήτη του γεωργικού οχήματος, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.
Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του γιου του ανώτερου αξιωματικού της ΕΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο - Πώς έγινε το έγκλημα
«Ακούστηκε πυροβολισμός»: Η φωτογραφία ντοκουμέντο της μηχανής του γυναικοκτόνου και η μαρτυρία «κλειδί»
Το «τρελό σκουλήκι» που έχει θέσει σε συναγερμό τις ΗΠΑ - Δεν ξέρουν πώς να το εξοντώσουν
Λύθηκε το μυστήριο των ηφαιστειακών κεραυνών; Νέα μελέτη εξηγεί το φαντασμαγορικό φαινόμενο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



