Σάμος: Διασώθηκαν 30 μετανάστες - Επέβαιναν σε λέμβο που βυθίστηκε
Μεταξύ των επιβαινόντων της λέμβου ήταν και δώδεκα παιδιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιχείρηση διάσωσης 30 μεταναστών πραγματοποίησε το Λιμενικό το πρωί της Κυριακής (29/12), καθώς εντοπίστηκε λέμβος σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου.
Στη λέμβο επέβαιναν συνολικά 30 άνθρωποι, εκ των οποίων εννιά άνδρες, ισάριθμες γυναίκες και δώδεκα ανήλικοι. Το Λιμενικό προχώρησε στην ασφαλή περισυλλογή των μεταναστών και τους μετέφερε στο λιμάνι Μαλαγαρίου.
Στη συνέχεια, η αστυνομία ανέλαβε τη μεταφορά τους στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η λέμβος βυθίστηκε. Τέλος, για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Σάμου.
Διαβάστε ακόμη
Το «όπλο» της ΕΕ αν οι εμπορικές διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ πέσουν στο κενό – Το εναλλακτικό σχέδιο και οι κίνδυνοι
Το ΠΑΣΟΚ αναζητεί διέξοδο στη σκιά της εσωστρέφειας
Ο ηρωικός - μυστηριώδης πλοίαρχος Φλαντανελάς και η τελευταία νίκη πριν από την Άλωση που, δυστυχώς, δεν είχε αντίκρισμα
Τα 5 tips για τις τελευταίες επαναλήψεις πριν από τις πανελλαδικές εξετάσεις - Επιστράτευσε την Ελληνίδα μάνα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr