Θεσσαλονίκη: Συνεδριάζει το Συντονιστικό για Μετρό και FlyOver
Το Μετρό ξεκίνησε τη λειτουργία του ακριβώς πριν από έναν μήνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη Δευτέρα (30/12) θα συνεδριάσει το Συντονιστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με θέματα συζήτησης την πρόοδο των εργασιών του FlyOver, αλλά και τον πρώτο μήνα λειτουργίας του Μετρό.
Η διευρυμένη συνεδρίαση στο ΥΜΑΘ
Την συνεδρίαση την συγκαλεί ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κώστας Γκιουλέκας, ενώ το ραντεβού έχει δοθεί στις 9.30π.μ. στην αίθουσα "Νικόλαος Μάρτης" του ΥΜΑΘ. Θα συζητηθούν οι θετικές επιπτώσεις του Μετρό στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης και θα επανεξεταστούν οι ρυθμίσεις και τα μέτρα που είναι σε ισχύ λόγω των εργασιών κατασκευής του FlyOver.
Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν η περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, οι δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, οι διοικήσεις των Ο.Α.Σ.Θ., Ο.Σ.Ε.Θ., Εγνατίας Οδού, Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ., ΔΕΘ-Helexpo και Ο.Λ.Θ., οι επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών και του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εκπρόσωποι του ΙΜΕΤ-ΕΚΕΤΑ και εκπρόσωποι της κοινοπραξίας του έργου.
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




