Πατροκτονία στην Εύβοια: «Έλεγε ότι μπορεί να σκοτώνει ανθρώπους με βουντού» λέει η μητέρα των δύο παιδιών
Τα όσα ανέφερε στην κατάθεσή της η πρώην σύζυγος του 66χρονου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ευθύνη στον σύζυγο της κόρης της ρίχνει η μητέρα των δύο παιδιών που κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον 66χρονο πατέρα τους στην Εύβοια.
«Τους έλεγε ότι είναι το τρίτο μάτι και ότι είχε τη δυνατότητα να καθαρίζει ανθρώπους από τα βουντού που έχει μάθει από συγγενείς του στην Κολομβία», ανέφερε η μητέρα των δύο παιδιών.
Σύμφωνα με το Star, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για τη δολοφονία του 66χρονου στην Εύβοια. Υπενθυμίζεται ότι τα δύο του παιδιά με τη βοήθεια του συζύγου της κόρης του, τον έπνιξαν με μαξιλάρι και προσπάθησαν να μεταφέρουν αλλού τις ευθύνες, όμως γρήγορα έγινε αντιληπτό το τι συνέβη.
Πλέον, στο επίκεντρο από πλευράς οικογένειας βρίσκεται ο σύζυγος της κόρης, τον οποίο παρουσιάζουν ως «μάγο», ο οποίος τους έπεισε να σκοτώσουν τον 66χρονο.
Μάθιου Πέρι: Η ζωή πίσω από τον Τσάντλερ γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix
Σύγκρουση πλοίων στο Μαρμαρά: T-bone και αιφνίδια βύθιση - Τι εξετάζουν οι Αρχές, αναζητούν ακόμη τους 10 ναυτικούς
Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - «Προσπαθούσα να σπάσω τον πάγο με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε ο 43χρονος
Σε τρεις δόσεις τα μέτρα της ΔΕΘ 2026 - Τι μπαίνει στο πακέτο της Θεσσαλονίκης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



