Φλώρινα: Χαροπαλεύει ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο - Σκοτώθηκαν οι δύο φίλοι του
Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο «Παπανικολάου»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρά τραυματίας νοσηλεύεται ο 17χρονος που ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τους δύο φίλους του, οι οποίοι σκοτώθηκαν την περασμένη Τρίτη στον επαρχιακό δρόμο Λαιμού Πρεσπών - Φλώρινας.
Ο 17χρονος έχει σοβαρό χτύπημα και αιμάτωμα στο κεφάλι, καθώς επίησς και πολλαπλά κατάγματα, όντας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι προηγουμένως είχε χειρουργηθεί στο νοσοκομείο της Φλώρινας, όπου αρχικά είχε διακομιστεί.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 17χρονος εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε δέντροστοιχία του δρόμου. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν δύο νεαροί, ένας 18χρονος και ένας 16χρονος, με τον πρώτο να οδηγά το ΙΧ.
Αξίζει να επισημανθεί ότι ο πατέρας του 18χρονου είναι διασώστης του ΕΚΑΒ και ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, μεταφέροντας τον γιο του χωρίς να μπορεί να τον βοηθήσει.
Συνελήφθησαν δύο μέλη μαφίας στο Παλαιό Φάληρο - Οι εκβιασμοί, οι ξυλοδαρμοί και τα προσωνύμια «πίτμπουλ» και «μπουλντόγκ»
Βίντεο-σοκ από το μακελειό σε σχολείο στην Ταϊλάνδη: Η στιγμή που ο 14χρονος ανοίγει πυρ - Στους 9 ανέβηκαν οι νεκροί
Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού: Καταγγελίες Μπρουτζάκη για «αυθαιρεσία, φίμωση και δολοφονία χαρακτήρων»
Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



