Βάρη: Τρόμος για ζευγάρι ηλικιωμένων – Τους απείλησαν με μαχαίρι και όπλα και απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα
Οι δράστες κατάφεραν να μπουν στην αυλή της μονοκατοικίας και να αιφνιδιάσουν την γυναίκα η οποία βρισκόταν εκεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον φόβο και τον τρόμο έζησε το βράδυ της Παρασκευής (3/1) ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Βάρη, όταν άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι τους, υπό την απειλή όπλων και να τους ληστέψουν.
Συγκεκριμένα, πέντε δράστες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, κατάφεραν να μπουν στο προαύλιο χώρο της μονοκατοικίας και να αιφνιδιάσουν την 69χρονη η οποία βρισκόταν εκεί.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, την οδήγησαν μέσα στο σπίτι, όπου βρισκόταν και ο 71χρονος σύζυγός της και υπό την απειλή όπλων και αιχμηρών αντικειμένων άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ καθώς και ρολόγια και κοσμήματα.
Οι δράστες διέφυγαν αφού άρπαξαν την λεία τους, με τις Αρχές να διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό τους.
Διαβάστε ακόμη
Εφιαλτικές προβλέψεις: Χωρίς άμεση δράση, οι πυρκαγιές στην Ευρώπη θα αυξηθούν κατά 39% στο καλύτερο δυνατό κλιματικό σενάριο
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ακυρώνει τις συναυλίες του για λόγους υγείας
Διπλή ζωή: Η περίεργη ιστορία του αγοριού που ισχυριζόταν ότι είναι μετενσάρκωση ενός γκάνγκστερ που δολοφονήθηκε
Η εκδίκηση του καλαμαριού: Πώς 20 τόνοι ψαριού «ξεχύθηκαν» στους δρόμους του Ρόντ Άιλαντ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



