Ημαθία: Συνελήφθη άνδρας για 15 κλοπές και απόπειρες - Λεία πάνω από 9.000 ευρώ
Συμμετείχε και ένας ανήλικος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η ΕΛΑΣ στην Ημαθία, αφού κατηγορείται για κλοπές αντικειμένων, συνολικής αξίας πάνω από 9.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω άνδρας φέρεται να διέπραξε συνολικά 12 κλοπές και τρεις απόπειρες σε περιοχές της Ημαθίας, αφαιρώντας κοσμήματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα, αλλά και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ένα φορτηγό και ένα μοτοποδήλατο. Σημειώνεται ότι τα κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και επιστράφηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Συμμετείχε και ένας ανήλικος
Σημειώνεται ότι σε δύο από τις κλοπές συμμετείχε και ένας ανήλικος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, ο οποίος μάλιστα τον Δεκέμβριο μαζί με έναν ακόμα συνομήλικό του προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι στην Ημαθία. Επιπλέον, στη δικογραφία υπάρχουν και τα ονόματα δύο γυναικών, που κατηγορούνται για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.
Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί αν οι κατηγορούμενοι συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, με τον συλληφθέντα να αντιμετωπίζει το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




