Εξαφάνιση 39χρονου στη Λάρισα: Τα νέα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές – Που στρέφονται οι έρευνες
«Αυτή η υπόθεση είναι η πιο μυστηριώδης των 35-40 χρόνων»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέες εξελίξεις ήρθαν στην υπόθεση του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου από τη Λάρισα.
Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος έχει αναλάβει από την αρχή ενεργό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ανέφερε σχετικά: «Αυτή η υπόθεση είναι η πιο μυστηριώδης των 35-40 χρόνων. Στην πορεία είπα ότι είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Φεύγοντας από το στούντιό σας, φεύγω επειγόντως για τη Λάρισα».
Παράλληλα ίδιος έκανε λόγο για «άκομψες συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων» που αντί να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου, ανέφεραν «διάφορες ανοησίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
Ο 39χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειάς του για τις διακοπές των Χριστουγέννων και την ημέρα που εξαφανίστηκε η διάθεσή του ήταν καλή και δεν υπήρχαν σημάδια που να εξηγούν την εξαφάνισή του.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, φεύγοντας άφησε στο σπίτι το κινητό του τηλέφωνο και η τελευταία του καταγραφή ήταν από κάμερα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να διαφαίνεται κάτι το ανησυχητικό.
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




