Θεσσαλονίκη: Διαρροή φυσικού αερίου στη Θέρμη - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προληπτικά, αφού δεν έχει ξεσπάσει κάποια πυρκαγιά, βρίσκονται δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα στον κόμβο της Θέρμης, όπου λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε διαρροή φυσικού αερίου και σταμάτησε η κυκλοφορία στο σημείο.
Αυτήν τη στιγμή συνεργεία της εταιρείας επιχειρούν να αντιμετωπίσουν τη διαρροή, η οποία σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες προέκυψε, όταν συνεργεία της ΕΥΑΘ πραγματοποιούσαν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής και χτύπησαν τον αγωγό φυσικού αερίου.
Στην περιοχή πραγματοποιούνται εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων, αφού διεκόπη η κυκλοφορία στο δρόμο Θέρμης - Πολυγύρου.
Διαβάστε ακόμη
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




