Άλιμος: Αναβαθμίζεται το κατηγορητήριο σε βάρος του 52χρονου καθηγητή
Από το περιεχόμενο των μηνυμάτων προκύπτει ότι είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις, πριν η κοπέλα συμπληρώσει τα 15 έτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να αναβαθμιστεί αναμένεται το κατηγορητήριο σε βάρος του 52χρονου καθηγητή από τον Αλιμο, που κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη μαθήτρια του, καθώς προέκυψαν νέα επιβαρυντικά στοιχεία.
Στο ένα από τα τρία κινητά του 52χρονου καθηγητή εντοπίστηκαν συνομιλίες με άλλη μαθήτρια, η οποία είναι 15 ετών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 από το περιεχόμενο των μηνυμάτων προκύπτει ότι είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις, πριν η κοπέλα συμπληρώσει τα 15 έτη.
Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το άλλο θύμα του
Οι αρχές την έχουν ταυτοποιήσει, αλλά δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν για να καταθέσει. Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι με την ανήλικη είχαν πλατωνική σχέση κι ότι στο αμάξι της έδωσε ένα φιλί στον λαιμό και της άγγιξε τον μηρό.Μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της και το σχολείο, λέγοντας πως «Ενδιαφέρομαι για το καλό του παιδιού. Δεν θέλω να έχει προβλήματα με την κατάσταση που δημιουργήθηκε».
Μέτρα στήριξης: Επίδομα 250 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους, ΑΜΕΑ, επιστροφή ενός ενοικίου σε ενοικιαστές, αύξηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων
Επιμένει ο Μητροπολίτης Κοζάνης για τα «υποκατάστατα του διαβόλου» - «Φυσικά και κοινώνησα την κοπέλα με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια»
Πάπας Φραγκίσκος: Οι πρώτες εικόνες από τη σορό του στο φέρετρο - Λαϊκό προσκύνημα μέχρι την Παρασκευή
Ο «Tiger King» ντύθηκε γαμπρός πίσω από τα κάγκελα – Ο έρωτας που δεν σταματά ούτε στη φυλακή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr