Λάρισα: Σε ωριαίο αποκλεισμό της ΠΑΘΕ προχώρησαν οι αγρότες του νομού
Ο αποκλεισμός πραγματοποιήθηκε με τους αγρότες να κατεβαίνουν με τα πόδια στην εθνική οδό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ωριαίο συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού ΠΑΘΕ, στο ύψος της Γυρτώνης, προχώρησαν σήμερα το απόγευμα οι αγρότες του νομού Λάρισας, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και παραμένουν στο μπλόκο της Γυρτώνης που έχει στηθεί από προηγούμενη Πέμπτη.
Ο αποκλεισμός πραγματοποιήθηκε με τους αγρότες να κατεβαίνουν με τα πόδια στην εθνική οδό και χωρίς τα αγροτικά τους μηχανήματα, με την κυκλοφορία να διακόπτεται για μία ώρα.
Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί μέρος του σχεδιασμού που αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια πανθεσσαλικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Τυρνάβου χθες Δευτέρα. Όπως αποφασίστηκε, οι αποκλεισμοί θα πραγματοποιούνται καθημερινά το απόγευμα τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί και δύο συλλαλητήρια σε πόλεις της Θεσσαλίας, και συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη στην Καρδίτσα και την Παρασκευή στη Λάρισα.
Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Συμφώνησα να μιλήσω με τους Ιρανούς» λέει ο Τραμπ - Κλιμάκωση προαναγγέλλει ο Νετανιάχου
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



