Θεσσαλονίκη: Αυξάνει ο αριθμός των τρακτέρ στην Κεντρική Μακεδονία - Δεν έχουν αποκλείσει δρόμους
Μεγαλώνει ο αριθμός των αγροτών που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγαλώνει ο αριθμός των αγροτών που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ζητώντας τη μείωση του κόστους παραγωγής. Όλο και περισσότερα τρακτέρ βρίσκονται ακινητοποιημένα στις άκρες των δρόμων χωρίς να παρεμποδίζεται η κυκλοφορία οχημάτων ενώ η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων είναι διακριτική.
Στην Κεντρική Μακεδονία, τρακτέρ βρίσκονται σε πέντε περιφερειακές ενότητες. Στην Θεσσαλονίκη, 45 τρακτέρ είναι σταθμευμένα στην έξοδο των Νέων Μαλγάρων στην παλιά εθνική οδό. Στην Ημαθία 32 τρακτέρ έχουν ακινητοποιηθεί σε κόμβο της Αλεξάνδρειας και 14 στη Νάουσα στη διασταύρωση Νάουσας – Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Στο Κιλκίς έχουν συγκεντρωθεί 43 τρακτέρ στο γήπεδο Πολυκάστρου και άλλα 20 στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς. Στην Πέλλα, 71 τρακτέρ βρίσκονται συγκεντρωμένα στη διασταύρωση Παραλίμνης και άλλα 51 στην Κρύα Βρύση. Επίσης 17 τρακτέρ βρίσκονται και στο 63ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στον κόμβο Γυψοχωρίου. Στην Πιερία 18 τρακτέρ είναι ακινητοποιημένα στην έξοδο της Κατερίνης.
Δεκάδες χιλιάδες καμένα στρέμματα από τη φωτιά στο Ρέθυμνο - Σκληρή μάχη με έως 10 μποφόρ
Χάος στη Θέουτα: 18 νεκροί από το κύμα μεταναστών από το Μαρόκο - Στρατός στα σύνορα και κόντρα Μαδρίτης-Ρώμης
Μάχη με τα τροχαία: Μειώνονται οι νεκροί, αυξάνονται οι κάμερες και οι ψηφιακοί έλεγχοι
«Μαραθώνιος» μέχρι τις κάλπες: Να ιδρώσουν τη… φανέλα καλούνται οι γαλάζιοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




