Σοβαρό ατύχημα για τον περιφερειάρχη Ηπείρου που πήγε να επιθεωρήσει έργο
Ο Καχριμάνης επισκέφθηκε εργοτάξιο και γλίστρησε για αρκετά μέτρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρό ατύχημα υπέστη ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος επιθεώρησε το έργο Πηγάδια - Γέφυρα Πλάκας, όπου γλίστρησε στο έδαφος και κατρακύλησε για αρκετά μέτρα.
Όπως αναφέρει το epirusgate.gr ο κ. Καχριμάνης τραυματίστηκε σε όλη τη δεξιά πλευρά, αλλά και στο πρόσωπο. Μάλιστα, εξετάστηκε από γιατρούς και στη συνέχεια επέστρεψε στα καθήκοντά του.
Ο περιφερειάρχης Ηπείρου με ανάρτησή του αναφέρθηκε στο ατύχημα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Θεό. «Τα Έργα έχουν κόπο και πόνο και γίνονται από πολλούς. Όλα με την βοήθεια του Θεού. Αυτό είναι πολύ δύσκολο έργο και να μας φυλάει όλους και τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες σε αυτά . Σήμερα εμένα με φύλαξε τα μέγιστα στο έργο αυτό…. Ευλογείτε Μεγαλοδύναμε τα έργα αυτά και φυλάγετε όλους εμάς , εργαζόμενους και επισκέπτες , Υπό την Σκεπή Σας».
Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας: «Άκουσα κραυγές και μια τζαμαρία να σπάει»
Λίβανος: Επιστροφή στο σπίτι με ελπίδα αλλά και φόβο - Οι πρώτες παραβιάσεις και η εύθραυστη ηρεμία
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Άλλη μια μέρα με «πορτοκαλί» ατμόσφαιρα - Πότε φεύγει η σκόνη, πού θα πέσουν λασποβροχές
Ο «ωραίος» πολιτικός με το πτυχίο του | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.20)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




