Κως: Μυστήριο με αυτοκτονία κρατούμενου - Βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια
Κάτοικοι του νησιού λένε ότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον τόπο του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μια αυτοκτονία την οποία διερευνά η αστυνομία στην Κω, με έναν κρατούμενο να εντοπίζεται απαγχονισμένος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού και ενώ υπάρχουν σαφείς υπόνοιες για το τι προηγήθηκε.
Το χρονικό και οι δηλώσεις των συγγενών
Ο 34χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Κω, ωστόσο μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε μπλεξίματα με την αστυνομία. «Τον κυνηγούσαν συνεχώς για το οτιδήποτε, ήταν εύκολος στόχος, παρότι δεν έκανε κάτι», ανέφεραν στο OPEN συγγενείς του.
Στα τέλη Ιανουαρίου ο 34χρονος είχε πάει αυτοβούλως στο ΑΤ και ομολόγησε ληστεία με λεία 40.000 ευρώ. Η μητέρα του τονίζει ότι «τότε παραδόθηκε και τον είδαμε μια στιγμή, τον κρατούσαν και τον πήραν στο γραφείο του διοικητή. Κλείδωσαν την πόρτα και έφαγε το ξύλο της χρονιάς. Κάλεσαν να πάνε σε νοσοκομείο και δεν τον πήγαν».
Λίγες μέρες αργότερα, στις 2 Φεβρουαρίου ο άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια. Στο ίδιο κελί ήταν με ακόμα δύο άτομα, που κατηγορούνται για άλλα αδικήματα, ωστόσο συμπτωματικά κοιμόντουσαν και δεν άκουσαν κάτι, αν και η προετοιμασία αυτοχειρίας διήρκησε περίπου 10 λεπτά.
«Είναι δυνατόν να κοιμούνται δύο άτομα το απόγευμα στα κρατητήρια;», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, με τη μητέρα του νεκρού να σημειώνει πως «την επόμενη μέρα μπήκαν μέσα να βάψουν και να καθαρίσουν τα κρατητήρια».
Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του 34χρονου δεν πιστεύει ότι πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς θεωρεί ότι η πράξη πηγαίνει κόντρα με τον χαρακτήρα του. Επιπλέον, έκανε ειδική μνεία στις στενές σχέσεις του εν λόγω άνδρα με τα παιδιά του. «Είχαμε χωρίσει, αλλά διατηρούσαμε καλές επαφές… Τα παιδιά ζητάνε τον μπαμπά τους, θέλουν να μάθουν. Δεν μπορώ να πω τι έγινε. Τους λέω ότι ο μπαμπάς έκανε κάποια λάθη και σταμάτησε η καρδούλα του να χτυπάει. Τα παρακολουθεί παιδοψυχολόγος στο σχολείο… Λένε “θα ήθελα ο μπαμπάς να είναι εδώ”».
Η προστατευτική μεταχείριση του Μαξίμου στον Καραμανλή, η επιστολή του Μαυρίκη στον Αρεοπαγίτη και η εκδήλωση του Τσίπρα
Τι είναι ο «Χρυσός Θόλος» του Τραμπ – Γιατί η αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ μπαίνει στο «στόχο» Ρωσίας και Κίνας
Κατακραυγή για τη Γάζα: Ο Νετανιάχου κλιμακώνει τις επιθέσεις και αποσύρεται από τις διαπραγματεύσεις στο Κατάρ – Έτοιμη για κυρώσεις η ΕΕ
Κακοποίηση παιδιών στη Λάρισα: Παραδόθηκε ο σύντροφος της μητέρας - Στο στόχαστρο των αρχών τρία πρόσωπα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr