Ιερώνυμος σε Μητσοτάκη: «Σπουδαία η ανακοίνωση για τους κωφάλαλους»
Στο πλαίσιο της κοινής τους παρουσίας στο Φοιτητικό Οικοτροφείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε τη Δευτέρα (14/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.
Φτάνοντας στον χώρο, ο πρωθυπουργός συζήτησε με δεκάδες νέους, κάνοντας ειδική μνεία στον ρόλο που διαδραματίζει το οικοτροφείο. Μάλιστα, από κοινού με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ανέλαβαν πρωτοβουλίες για τη στήριξη του οικοτροφείου, αλλά και τη δημιουργία άλλων αντίστοιχων δομών.
Από τη μεριά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τόνισε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «κάνατε μία ανακοίνωση σπουδαία για τους κωφαλάλους. Πάρα πολύ σπουδαία η ανακοίνωση και το αποτέλεσμα. Εργάζομαι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους από τα 25 μου χρόνια και ξέρω τι σημαίνει να είναι ένα σπίτι που να έχει τρεις, τέσσερις κωφαλάλους, τι έξοδα έχουν και τι δυσκολία επικοινωνίας. Κάπου αισθάνονταν παραπονεμένοι, αδικημένοι».
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




