Τέμπη: Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί και ένταση σε ομιλία στην Αθήνα - «Εκδήλωση για να συγκαλύψουν τη συγκάλυψη», τονίζει ο Ελευθεριάδης
Τα λόγια ενός εκ των τριών ομιλητών προκάλεσαν την αντίδραση του κόσμου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένταση επικράτησε σε εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας (28/4), με τον Γιώργο Καραμπελιά να μιλάει με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τα Τέμπη, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συγγενών, αλλά και των παρευρισκόμενων.
Ο γνωστός συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο «Η πολιτική τυμβωρυχία των Τεμπών», μαζί με τους Δημήτρη Γαλλή (δικηγόρος) και Κώστα Στούπα (αρθρογράφος). Τα λεγόμενα του Καραμπελιά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των παρευρισκόμενων, που φώναξαν «ντροπή», με τον ίδιο να απαντά «έξω οι αλητές», κάτι που πυροδότησε ακόμα μεγαλύτερη ένταση.
Είναι γεγονός ότι πολλοί από όσους βρίσκονταν στην αίθουσα σηκώθηκαν όρθιοι, με την ομιλία να διακόπτεται για μερικά λεπτά.
Θέση για το γεγονός πήρε ο Θοδωρής Ελευθεριάδης, γιος της Μαρίας Εγούτ, θύματος των Τεμπών, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν.
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




