Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Δεν είδα το απορριμματοφόρο»
Άλιμος: «Με το κινητό του ασχολούταν ο οδηγός ταξί» που παρέσυρε την υπάλληλο στην καθαριότητα - Τι λένε μάρτυρες
Απολογείται την Τρίτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε θάνατο κατηγορείται ο 23χρονος οδηγός ταξί, που παρέσυρε και σκότωσε 62χρονη υπάλληλο καθαριότητας στον Άλιμο.
«Δεν είδα το απορριμματοφόρο»
Ο 23χρονος, που απλογείται την Τρίτη, κατέθεσε ότι δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί κι ότι δεν είδε το απορριμματοφόρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Star, ήταν απαθής και ασχολούταν με το κινητό του, όταν τον συνέλαβαν.

Η άτυχη 62χρονη είχε ρεπό το μοιραίο βράδυ, αλλά πήγε στη δουλειά για να καλύψει έναν συνάδελφο της. Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της που ζητούν απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε η μητέρα τους.
Διαβάστε ακόμη
Ραγδαίες εξελίξεις στο Ιράν: Αναφορές ότι ο υπουργός Άμυνας και ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης είναι νεκροί
«Έχουμε ενδείξεις ότι σκοτώσαμε τον Χαμενεΐ» λέει το Ισραήλ - Διαψεύδει η Τεχεράνη
Τέμπη 3 χρόνια μετά: Στο Σύνταγμα η Καρυστιανού χωρίς να πραγματοποιήσει ομιλία - «Δεν ήθελαν να μιλήσω»
Μαρίνα Αγαθαγγελίδου στο ethnos.gr: «Η ζωή στο Βερολίνο με έμαθε να κάνω υπομονή, δεν είναι εύκολα στο εξωτερικό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



