Φωτιά στην Κεφαλονιά: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα»
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στην περιοχή Δράπανο, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.
Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 16ης ΕΜΟΔΕ, 4 οχήματα και 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη. Aκόμα γίνεται συνδρομή από μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
Στις 08:12 οι κάτοικοι και οι τουρίστες της Κεφαλονιάς έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, στο οποίο αναφέρεται ότι «εξελίσσεται πυρκαγιά σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα».
Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο με απορρίμματα στην περιοχή Δράπανο Κεφαλονιάς. Επιχειρούν 24 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 16ης ΕΜΟΔΕ, 4 οχήματα και 2 Α/Φ. Συνδρομή από μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 11, 2025
Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




