Χανιά: Εργατικό δυστύχημα στο Κολυμπάρι - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
Ένας 33χρονος σκοτώθηκε στη διάρκεια οικοδομικών εργασιών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (21/6) στα Ροδωπού της ΔΕ Κολυμβαρίου, κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών. Ένας 33χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ ένας ακόμη εργαζόμενος, περίπου 25 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το Εργατικό Κέντρο Χανίων και η Επιθεώρηση Εργασίας ενημερώθηκαν άμεσα και διερευνούν τις συνθήκες του συμβάντος, αφού όλα δείχνουν πως πρόκειται για εργατικό δυστύχημα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως για τον 33χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διευκρινιστούν τα αίτια και οι ευθύνες.
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



