Αθηνών – Λαμίας: Εθελόντρια της Πυροσβεστικής παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας,🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, όταν μία εθελοντής πυροσβέστης που επιχειρούσε σε κατάσβεση πυρκαγιάς τραυματίστηκε από διερχόμενο όχημα.
To χρονικό
Λίγο μετά τις 23:30 το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής έλαβε κλήση για Ι.Χ. που κινείτο επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία και το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει.
Ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το φλεγόμενο όχημα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, στο ύψος του κόμβου του Αγίου Στεφάνου και πρόλαβε να βγει από το όχημα.
Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά, ωστόσο εκδηλώθηκε φωτιά στα χόρτα στο διάζωμα της Εθνικής Οδού, με ομάδα εθελοντών να αναλαμβάνει την κατάσβεση.
Την ώρα της κατάσβεσης από τον παράδρομο της Εθνικής ένα αυτοκίνητο, κινούμενο στο ρεύμα προς Αθήνα, παρέσυρε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μια εθελόντρια πυροσβέστη τραυματίζοντάς την.
Η γυναίκα παρελήφθη έχοντας τις αισθήσεις της από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα και η τροχαία.
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




