Αγρίνιο: Σήμερα η κηδεία της 2χρονης Αλεξάνδρας που παρασύρθηκε από το όχημα του πατέρα της
Ο 29χρονος πατέρας όταν αντιλήφθηκε τι έκανε, ξέσπασε, ουρλιάζοντας απαρηγόρητος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη Λεύκα Αγρινίου θα γίνει η κηδεία της μικρής Αλεξάνδρας, η οποία έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από αγροτικό ΙΧ, το οποίο οδηγούσε ο 29χρονος πατέρας της.
Η κηδεία της 2χρονης είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (12/7) στον ιερό ναό «Άξιον Εστί». Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού επιστρέφοντας από τη δουλειά στο σπίτι των παππούδων, μπήκε στον χώρο που σταθμεύει το αγροτικό του όχημα με την όπισθεν. Στο σημείο βρισκόταν η μικρή Αλεξάνδρα, χωρίς όμως ο πατέρας της να αντιληφθεί την παρουσία της.
Άμεσα το κορίτσι μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου και εκεί επικράτησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, αφού γονείς, συγγενείς και φίλοι που είχαν σπεύσει, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη μέσα σε μια στιγμή. Ο 29χρονος, όταν αντιλήφθηκε τι έκανε, ξέσπασε, ουρλιάζοντας απαρηγόρητος.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2022, με τη μικρή Αλεξάνδρα να έρχεται στη ζωή το 2022, ενώ τραγική ειρωνεία είναι ότι η νεαρή μητέρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της οικογένειας.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr η σορός του κοριτσιού μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων για νεκροψία – νεκροτομή, με τον πατέρα να έχει συλληφθεί, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος και έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Σάλος στον Λευκό Οίκο: Καταγγελίες για «εξαφανισμένα» 5,6 εκατ. δολάρια - Ο Τραμπ και το παρασκήνιο
Τραγικός ο απολογισμός από την κακοκαιρία σε Ρόδο και Εύβοια - Ένας νεκρός και μεγάλες καταστροφές
Η ιστορία του αγώνα ενός πατέρα που ο γιος του έβαλε τέλος στη ζωή του όταν έπεσε θύμα sextortion
Η νέα γενετική τεχνική που εντοπίζει σχεδόν κάθε λοίμωξη στη «μάχη» πρόληψης νέας πανδημίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



