Αδιανόητο τροχαίο στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε μέσα σε κατάστημα
Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10 Αυγούστου 2025), λίγο μετά τις 14:00, στην περιοχή Βασιλικό Χαλκίδας, προκαλώντας υλικές ζημιές και μεγάλη αναστάτωση.
Τι ακριβώς συνέβη
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αυτοκίνητο που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο του Αγίου Ιωάννη Ρώσου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια κατέληξε στην είσοδο του μανάβικου.
Το όχημα παρέσυρε δύο κολόνες στον δρόμο πριν ακινητοποιηθεί, ενώ εκείνη τη στιγμή υπήρχαν πελάτες έξω από το κατάστημα. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Όπως ανέφερε εργαζόμενος της επιχείρησης, κ. Γιάννης, στο EviaZoom.gr: «Υπήρχε ένα σταματημένο αυτοκίνητο έξω από το μαγαζί. Το άλλο ερχόταν από Χαλκίδα, έχασε την πορεία του, χτύπησε το σταθμευμένο, πήρε δύο κολόνες σβάρνα και σταμάτησε εδώ έξω. Αν δεν υπήρχε το BMW εκεί, μπορεί να είχαμε και θύματα…».
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Τι θα πει σήμερα στη Βουλή ο Μητσοτάκης - Ποια ατζέντα επιστρατεύει η κυβέρνηση
Έτοιμος ο Ανδρουλάκης για μετωπική με τον Μητσοτάκη - Οι επιθέσεις για υποκλοπές και το αίτημα για εκλογές
Ανησυχία με τις ελλείψεις καυσίμων στα αεροσκάφη - Υπάρχει κίνδυνος να μείνει η Ευρώπη χωρίς αερομεταφορές;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




