Λήμνος: Ιερέας κατέρρευσε σε εστιατόριο - Πελάτης τον επανέφερε με ΚΑΡΠΑ
Υπό έλεγχο η κατάσταση του πατέρα Άγγελου χάρη στην άμεση παρέμβαση προέδρου χωριού, ιδιοκτήτη καταστήματος και φαρμακοποιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές αγωνίας εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Μύρινας στη Λήμνο, όταν ο συνταξιούχος ιερέας πατήρ Άγγελος, από τον Άγιο Ευστράτιο, υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ βρισκόταν σε γνωστό εστιατόριο.
Η άμεση αντίδραση του προέδρου του χωριού Βάρος, Γιάννη Κάββουρα, που γνώριζε πρώτες βοήθειες, αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς έσπευσε να εφαρμόσει ΚΑΡΠΑ σώζοντας τη ζωή του ιερέα. Σημαντική υπήρξε και η συμβολή του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος κράτησε ψυχραιμία και βοήθησε στη διαδικασία, ενώ φαρμακοποιός από κοντινό φαρμακείο έσπευσε με τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Λίγο αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον πατέρα Άγγελο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λήμνου, όπου νοσηλεύεται υπό παρακολούθηση.
Διαβάστε ακόμη
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




