Καταγγελίες για γιατρό της Πολεμικής Αεροπορίας: Γυναίκες τον κατηγορούν για ενδοοικογενειακή βία
Συγγενείς των θυμάτων τονίζουν ότι το πρόσωπο αυτό εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σοβαρές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία αντιμετωπίζει στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και συγκεκριμένα γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.
Κακοποιητικές συμπεριφορές και υποθέσεις εκφοβισμού
Τρεις γυναίκες έχουν υποβάλει καταγγελίες σε βάρος του, κατηγορώντας τον για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, ενώ συγγενείς των θυμάτων τονίζουν ότι το πρόσωπο αυτό εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερο, ακόμα και κάτω από τα σπίτια των καταγγελλουσών, προκαλώντας ανησυχία και φόβο.
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι καταγγελίες που σχετίζονται με τη χρήση φύλλων πορείας, προκειμένου - όπως υποστηρίζεται - να αναβάλλεται συστηματικά η εκδίκαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με συγγενή θύματος, το στέλεχος φέρεται να έχει παρουσιάσει φύλλα πορείας σε διαφορετικούς προορισμούς τις ημέρες των προγραμματισμένων δικασίμων, με αποτέλεσμα η δίκη να παίρνει συνεχείς αναβολές από το Αεροδικείο.
«Δύο συνεχόμενες φορές πήρε φύλλο πορείας για άλλες κατευθύνσεις, το οποίο χρησιμοποίησε για να αιτηθεί αναβολή στο Αεροδικείο», καταγγέλλει συγγενής, προσθέτοντας ότι την ίδια ημέρα με μία από τις δικάσιμες, σημειώθηκε εμπρησμός στο σπίτι του συγγενικού του προσώπου.
Έστειλε μπράβους σε πρώην σύντροφό του
Όπως καταγγέλλεται, μία εκ των γυναικών που έχει υποβάλει μήνυση, υπήρξε θύμα συστηματικής κακοποίησης κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον γιατρό. Συγγενής της δήλωσε πως συχνά έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης, ενώ όταν τη ρωτούσαν, εκείνη προσπαθούσε να καλύψει το περιστατικό λέγοντας πως «έπεσε από τη σκάλα».
Ακόμη, μετά τη διακοπή της σχέσης, το φερόμενο ως θύμα δέχθηκε εκδικητική αγωγή, με την οποία ο γιατρός της ζητούσε χρήματα για προσωπικά έξοδα, ισχυριζόμενος πως ήταν μαζί για 10 μήνες.
Σε άλλη περίπτωση, καταγγέλλεται ότι ο ίδιος έστειλε άγνωστα άτομα (μπράβους) σε πρώην σύντροφό του, κατέστρεψε το αυτοκίνητό της και της τοποθέτησε GPS για να παρακολουθεί τις κινήσεις της.
Η γυναίκα που έχει καταγγείλει τον εμπρησμό και άλλες πράξεις βίας έχει προμηθευτεί Panic Button, με τις αρχές να έχουν γνώση της υπόθεσης. Ωστόσο, η οικογένειά της δηλώνει πως νιώθει απροστάτευτη, καθώς ο φερόμενος δράστης «συνεχίζει να κυκλοφορεί ανενόχλητος».
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




