Κ. Μιτζάλης στο συνέδριο της «Η»: Ανάδοχος του Thess INTEC η ΑΒΑΞ - Στο 30% το Flyover
Με παρουσία σε τρία εμβληματικά έργα στη Θεσσαλονίκη, η ΑΒΑΞ ενισχύει το αποτύπωμά της στην πόλη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την ανάδειξη του Ομίλου Άβαξ ως προτιμητέου αναδόχου για την υλοποίηση του εμβληματικού έργου του Διεθνούς Πάρκου Καινοτομίας Thess INTEC ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Μιτζάλης, στο πλαίσιο του συνεδρίου της «Ημερησίας» και του «Έθνους», σημειώνοντας ό,τι η πορεία της ΑΒΑΞ είναι συνυφασμένη με Θεσσαλονίκη.
Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Είναι τιμή μας και ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του Thess INTEC για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Όταν αναλαμβάνεις την κατασκευή ενός έργου που έχει τόσο μεγάλη σημασία για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, νιώθεις ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά που συμμετέχεις ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια».
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
Διαβάστε ακόμη
Εκνευρισμένος ο Τραμπ τα βάζει και με τη Μελόνι: «Σοκαρίστηκα, νόμιζα ότι είχε θάρρος»
«Μίλησαν» οι κάμερες στην Κεφαλονιά: Εγκατέλειψαν αναίσθητη τη 19χρονη - Συγκλονίζουν οι γονείς της
Έφεση της Εισαγγελίας Εφετών για την καταδίκη των δύο ανδρών για το revenge porn βίντεο στην υπόθεση της Τούνη
Μισείτε την ψιλοκουβέντα; Ίσως στερείτε ένα τεράστιο δώρο από την υγεία σας - Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



