Πάνος Ρούτσι: Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για εξετάσεις ο απεργός πείνας
Στη 19η ημέρα απεργίας πείνας βρίσκεται ο Πάνος Ρούτσι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη 19η ημέρα απεργίας πείνας βρίσκεται ο Πάνος Ρούτσι, ο πατέρας του Ντένις που έχασε τη ζωή του στα Τεμπών.
Ο Ρούτσι βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας του και να κάνει ιατρικές εξετάσεις.
\
Όπως δήλωσε χθες ο πατέρας επιμένει στο αίτημά του να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις και όχι DNA: «Εγώ αρνήθηκα την αίτηση που δεχθήκαμε. Όχι η κ. Κωνσταντοπούλου. Δεν με αφήνουν να δω από τι πέθανε το παιδί μου».
Συγκινημένος, τόνισε πως δεν είχε άλλη επιλογή: «Για να φτάσω σε αυτό το σημείο δεν υπήρχε άλλη λύση. Θέλω και έχω δώσει μια υπόσχεση στο παιδί μου ότι θα μάθω από τι έφυγε και θα το μάθω. Δεν θα σταματήσω ούτε λεπτό μέχρι να μάθω την αλήθεια».
Κλείνοντας, έστειλε σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση: «Η κυβέρνηση αυτή πρέπει επιτέλους να σεβαστεί το αίτημά μου. Δεν κάνω βήμα πίσω».
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
«Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες
Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



