Απίστευτες εικόνες στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας - Πώς «άνοιξε» η γη
Επικίνδυνη καθίζηση του εδάφους, με δημιουργία κρατήρα σημειώθηκε εντός της κοινότητας Φυτειών Αιτωλοακαρνανίας δίπλα σε κατοικίεςΜπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν την Τρίτη (7/10) οι κάτοικοι στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία, όταν αντίκρισαν έναν κρατήρα ανάμεσα σε σπίτια.
Η καθίζηση κινητοποίησε άμεσα τους ανθρώπους του δήμου, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο. Στην περιοχή βρίσκεται τεχνικό κλιμάκιο, για να εκτιμήσει την κατάσταση.
Ο Δήμος Ξηρομέρου παράλληλα βρίσκεται σε επικοινωνία με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) και την Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ).
Διαβάστε ακόμη
Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



