Απίστευτες εικόνες στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας - Πώς «άνοιξε» η γη
Επικίνδυνη καθίζηση του εδάφους, με δημιουργία κρατήρα σημειώθηκε εντός της κοινότητας Φυτειών Αιτωλοακαρνανίας δίπλα σε κατοικίεςΜπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν την Τρίτη (7/10) οι κάτοικοι στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία, όταν αντίκρισαν έναν κρατήρα ανάμεσα σε σπίτια.
Η καθίζηση κινητοποίησε άμεσα τους ανθρώπους του δήμου, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο. Στην περιοχή βρίσκεται τεχνικό κλιμάκιο, για να εκτιμήσει την κατάσταση.
Ο Δήμος Ξηρομέρου παράλληλα βρίσκεται σε επικοινωνία με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) και την Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ).
Διαβάστε ακόμη
Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



