«Κάτι έγινε με το κλειδί»: Τρένο προς Λάρισα μπήκε σε λάθος γραμμή και κινήθηκε για αρκετά χιλιόμετρα
Όσα καταγγέλλουν επιβάτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Προαστιακός συρμός που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη–Λάρισα (17:30) μπήκε για αρκετά χιλιόμετρα σε λάθος γραμμή εξόδου, πριν ακινητοποιηθεί και επιστρέψει στην κανονική πορεία του.
Την είδηση μετέδωσε το e-enimerosi. «Κάτι έγινε με το κλειδί και πήραμε λάθος γραμμή», φέρεται να απάντησε υπάλληλος σε επιβάτη που ζήτησε εξηγήσεις, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία μεταξύ των ταξιδιωτών.
Οι επιβάτες κατήγγειλαν επίσης ότι οι περισσότεροι σταθμοί της διαδρομής ήταν σκοτεινοί και χωρίς προσωπικό, με αποτέλεσμα πολλοί να αισθάνονται ανασφάλεια. Μια γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρία, εγκατέλειψε τον σταθμό καθώς φοβήθηκε να περιμένει μέσα στο σκοτάδι. Άλλη επιβάτιδα ανέφερε, σύμφωνα με το onlarissa.gr, πως σε πρωινό δρομολόγιο Αθήνα–Λάρισα οι ταξιδιώτες αποβιβάστηκαν σε λάθος στάση χωρίς καμία ενημέρωση.
Τα περιστατικά αυτά αποκαλύπτουν ότι, παρά το σοκ της τραγωδίας των Τεμπών, το σύστημα εξακολουθεί να λειτουργεί με κενά ασφάλειας, ελλείψεις προσωπικού και προβλήματα συντονισμού.
Ζημιά μαμούθ 1 δισ. ευρώ από το κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων με τον «Πούτιν» - Είχαν μέχρι και τάνκερ
Με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η 13χρονη που έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου στο Χαϊδάρι
Βίντεο-σοκ στη Μελβούρνη: 12χρονος πιάστηκε σε πόρτα λεωφορείου και σερνόταν στον δρόμο
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τον έναν αιώνα ΠΑΟΚ: «Θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσει να μεγαλώνει ο σύλλογος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



