Χαλκίδα: Προφυλακιστέοι οι 7 οπαδοί που συμμετείχαν στο επεισόδιο όπου δολοφονήθηκε ο Μάριος Ρουμπής
Οι τέσσερις φίλοι του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες, μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία με δόλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οι τέσσερις οπαδοί του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο οπαδικό επεισόδιο με φίλους της ΑΕΚ, στο οποίο δολοφονήθηκε ο Μάριος Ρουμπής, οδηγούνται στη φυλακή.
Σύμφωνα με το eviaonline, όλοι τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, συμπλοκή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη εγκληματία, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.
Με τη σύμφωνη γνώμη των δύο, στη φυλακή οδηγούνται και οι τρεις οπαδοί της ΑΕΚ, φίλοι του Μάριου.
Το χρονικό της φονικής συμπλοκής
Η αιματηρή επίθεση ξεκίνησε έπειτα από συνάντηση δύο ομάδων οπαδών, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που επέβαιναν σε δύο οχήματα. Η αρχική αντιπαράθεση στη Νέα Αρτάκη εξελίχθηκε σε καταδίωξη και κατέληξε στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ, όπου σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή.
Εκεί, σύμφωνα με τις αρχές, ο Μάριος Ρουμπής δέχθηκε αρκετές μαχαιριές εκ των οποίων και μία στην καρδιά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας από τους φίλους του, που έφυγαν από το σημείο. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατό του.
«Υπερεπαναστάτες»: Οι ακραίοι ριζοσπάστες του Ιράν που θέλουν να τινάξουν στον αέρα τη συμφωνία με τις ΗΠΑ
Χαμός για τους Metallica στο ΟΑΚΑ: Η στιγμή που ανοίγουν οι πύλες και ο κόσμος μπαίνει τρέχοντας
Αυτά είναι τα 238 σχολεία σε όλη την Ελλάδα που θα αλλάξουν όψη μέσα στο καλοκαίρι
Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τους έκλεψαν το σκάφος, βρήκαν πού το έκρυψαν... και το έκλεψαν πίσω
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



