Στον Άρειο Πάγο ο Πλακιάς για Καραμανλή - «Θα ζητήσουμε αναβάθμιση κατηγοριών και εξέταση ευθυνών Σπίρτζη»
«Θα ζητήσουμε να εξεταστούν ομοίως όλες οι ευθύνες κακουργηματικού χαρακτήρα όλων των συμμετεχόντων»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ενώπιον του ανακριτή του Αρείου Πάγου θα βρεθεί αύριο, Τρίτη 11 Νοεμβρίου, ο Νίκος Πλακιάς, προκειμένου να δηλώσει παράσταση υποστήριξης κατηγορίας σε βάρος του πρώην υπουργού Υποδομών και μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.
Όπως αναφέρει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη, θα ζητήσει παράλληλα την «αναβάθμιση των κατηγοριών του από το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος σε αυτό της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών κακουργηματικού χαρακτήρα του άρθρου 291 ΠΚ».
«Επίσης θα ζητήσουμε να εξεταστούν ομοίως όλες οι ευθύνες κακουργηματικού χαρακτήρα όλων των συμμετεχόντων δηλαδή του πρώην υπουργού Σπίρτζη και όλων των υφυπουργών και γενικών γραμματέων που εμπλέκονται στην υπόθεση» υπογραμμίζει ο Νίκος Πλακιάς.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




