Τραγωδία στον Δομοκό: 55χρονος πέθανε από τσίμπημα μέλισσας
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, το οποίο διέταξε νεκροτομή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/11) σε χωριό του Δομοκού, όπου ένας 50χρονος κυνηγός έχασε τη ζωή του λίγα λεπτά αφότου δέχτηκε τσίμπημα μέλισσας.
Ο άνδρας, πανικοβλήθηκε όταν ένιωσε το τσίμπημα στο αυτί, γνωρίζοντας ότι είναι αλλεργικός και με το αυτοκίνητό του προσπάθησε να φτάσει στο κοντινότερο φαρμακείο στην Εκκάρα για να κάνει ένεση αδρεναλίνης. Ωστόσο, στη διαδρομή εμφανίστηκαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα αναφυλαξίας, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου πάνω σε ανάχωμα.
Τον μετέφερε φίλος στο φαρμακείο
Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα φίλος του 50χρoνου και τον βρήκε σε κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως τον μετέφερε στο φαρμακείο, όπου έγινε προσπάθεια να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες, όμως η κατάσταση του 50χρονου είχε ήδη επιδεινωθεί δραματικά.
Την ίδια ώρα έφτασε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Δομοκού, όπου ο άνδρας μεταφέρθηκε αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, το οποίο διέταξε νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.
Αγωνιστικό έφερε τούμπες και παρέσυρε θεατές σε ράλι στο χώμα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Γεωργιάδης κατά Σαλμά μετά τις αιχμές περί νέας δικογραφίας για την Υγεία
Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Σηκώθηκε ήδη τσουνάμι - «Εκκενώστε παράκτιες περιοχές»
Χαϊδάρι: 13χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



