Πατησίων: Σταυρός φαρμακείου έπεσε πάνω σε γυναίκα - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα αναπάντεχο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης (08/01) επί της οδού Πατησίων, στον κεντρικό ιστό της Αθήνας, όταν η φωτεινή επιγραφή, ο σταυρός ενός φαρμακείου αποκολλήθηκε και χτύπησε μια περαστική γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα, προκειμένου να τη διακομίσει σε νοσοκομείο για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.
Προς το παρόν, παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες το αντικείμενο υποχώρησε και προκάλεσε το ατύχημα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Δεσμεύσεις στο κενό: Κέντρα Υγείας μόνο για συνταγές και εγκαταλελειμμένες ΤΟΜΥ, την ώρα που τα νοσοκομεία «πνίγονται»
ΣΥΡΙΖΑ: Η ώρα της κρίσης στην Κεντρική Επιτροπή - Αυτονομία ή εκλογική συμπόρευση με τον Τσίπρα;
Ξύπνησες και είδες ήλιο; 3+1 παραλίες στην Αττική για να πας αυτό το Σαββατοκύριακο
Το πιο βαρετό άρθρο για το fitness που διάβασες ποτέ -και το μοναδικό που χρειάζεσαι: Λύσεις με μηδέν κόστος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




