Παράλιο Άστρος: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε λιμενικός
Η ανάρτηση Κικίλια για τον χαμό του 53χρονου αξιωματικού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα λιμενικός στο Παράλιο Άστρος, το μεσημέρι της Τετάρτης (21/1), προκαλώντας συναγερμό στις τοπικές Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο λιμενικός συμμετείχε σε επιχείρηση για το δέσιμο σκαφών στο λιμάνι, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος να παρασυρθούν από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός, με συναδέλφους του και παρευρισκόμενους να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό και την ανάσυρσή του. Λίγο αργότερα, ο λιμενικός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες Αρχές.
Η ανάρτηση του Κικίλια
Σε ανάρτηση του ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του λιμενικού μας που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στο Παράλιο Άστρος.
Δύσκολο και επικίνδυνο καθήκον, που τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής υπηρετούν καθημερινά, για την πατρίδα και την προστασία όλων μας, ρισκάροντας τη ζωή τους».
Συνέδριο ΝΔ: Διεργασίες για νέα Πολιτική Επιτροπή και νέο Γραμματέα - Τα μηνύματα ενότητας και τα «καρφιά»
Νέα ανάφλεξη μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν; Μήνυμα Τραμπ για «ηρεμία πριν από την καταιγίδα»
Ο διμέτωπος σχεδιασμός του Νίκου Ανδρουλάκη και η δημοσκοπική εξίσωση της Κεντροαριστεράς
Κώστας Μακεδόνας στο ethnos.gr: «Οι λέξεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να ανατριχιάζεις»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



