Παράσυρση πεζού στη Μαραθώνος - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
Έρευνα διεξάγεται για τα αίτια του ατυχήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού από μοτοσικλέτα σημειώθηκε γύρω στις 19:00 της Παρασκευής (6/2) στη λεωφόρο Μαραθώνος.
Το ατύχημα έγινε στο ύψος της Ραφήνας, ρεύμα προς Μαραθώνα, περίπου 500 μέτρα μετά τη συμβολή της Μαραθώνος με την Πικερμίου.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η μοτοσικλέτα παρέσυρε τον πεζό, ενώ μετά την πρόσκρουση τραυματίστηκε και ο αναβάτης. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα τα οποία διακόμισαν τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Στο σημείο του ατυχήματος δεν υπάρχει διάβαση για αυτό και διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ αναζητείται υλικό από τις κάμερες κοντινού πρατηρίου καυσίμων.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Τα κρίσιμα ερωτήματα για την υπόθεση Αβραμόπουλου - Τι λένε βελγικές αρχές και Κομισιόν
«Δεν ήταν απαγωγή»: Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στη Γερμανία - Στο μικροσκόπιο των αρχών η μητέρα
Γιατί ο καρκίνος χτυπά σήμερα όλο και περισσότερους κάτω των 50 ετών; Η τρομακτική αύξηση του 24%
Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Στο φως η αρχαιότερη πρόσκρουση μετεωρίτη στον κόσμο - «Είναι συναρπαστικό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




