Σύρος: Έσωσαν σκύλο μέσα από πηγάδι 15 μέτρων - Τον έψαχναν για 10 ημέρες
Ο ιδιοκτήτης τον αναζητούσε για περίπου δύο βδομάδες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έκτακτη κινητοποίηση επικράτησε στη Σύρο το μεσημέρι του Σαββάτου (28/2), όταν βρέθηκε σκύλος στον πυθμένα παλιού πηγαδιού, βάθους περίπου 15 μέτρων.
Το άτυχο ζώο εντοπίστηκε τυχαία από δύο άτομα, στην περιοχή Άνω Μάννα.
Σύμφωνα με το cycladeslive.gr, αντιλαμβανόμενοι ότι ο σκύλος δεν μπορούσε να βγει μόνος του, ενημέρωσαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το ζώο ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένο και δυσκολευόταν να κινηθεί, κάτι που μαρτυρούσε πως παρέμενε εγκλωβισμένο για ημέρες.
Γρήγορα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, με πυροσβέστη να κατεβαίνει στο πηγάδι έχοντας ειδικό εξοπλισμό και ανασύροντας τον σκύλο με ασφάλεια. Μόλις βρέθηκε στην επιφάνεια του προσέφεραν νερό, καθώς ήταν εμφανώς αφυδατωμένος, και κάλεσαν τον ιδιοκτήτη τον οποίο εντόπισαν από τηλέφωνο επικοινωνίας στο λουρί του σκύλου. Ο ιδιοκτήτης, που έσπευσε στο σημείο, αποκάλυψε ότι αναζητούσε τον σκύλο του περίπου δύο εβδομάδες. «Ευτυχώς το σκυλάκι του πατέρα μου βρέθηκε μετά από 10 μέρες αναζήτησης. Αμέλεια κάποιων να σκεπάσουν το πηγάδι – παγίδα σε βουνό. Ευχαριστούμε πολύ την Πυροσβεστική Σύρου για τη διάσωσή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο σκύλος μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε κτηνίατρο για τις απαραίτητες εξετάσεις και φροντίδα.
https://www.ethnos.gr/tag/1681/syros
Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
«Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




