Σύρος: Έσωσαν σκύλο μέσα από πηγάδι 15 μέτρων - Τον έψαχναν για 10 ημέρες
Ο ιδιοκτήτης τον αναζητούσε για περίπου δύο βδομάδες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Έκτακτη κινητοποίηση επικράτησε στη Σύρο το μεσημέρι του Σαββάτου (28/2), όταν βρέθηκε σκύλος στον πυθμένα παλιού πηγαδιού, βάθους περίπου 15 μέτρων.
Το άτυχο ζώο εντοπίστηκε τυχαία από δύο άτομα, στην περιοχή Άνω Μάννα.
Σύμφωνα με το cycladeslive.gr, αντιλαμβανόμενοι ότι ο σκύλος δεν μπορούσε να βγει μόνος του, ενημέρωσαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το ζώο ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένο και δυσκολευόταν να κινηθεί, κάτι που μαρτυρούσε πως παρέμενε εγκλωβισμένο για ημέρες.
Γρήγορα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, με πυροσβέστη να κατεβαίνει στο πηγάδι έχοντας ειδικό εξοπλισμό και ανασύροντας τον σκύλο με ασφάλεια. Μόλις βρέθηκε στην επιφάνεια του προσέφεραν νερό, καθώς ήταν εμφανώς αφυδατωμένος, και κάλεσαν τον ιδιοκτήτη τον οποίο εντόπισαν από τηλέφωνο επικοινωνίας στο λουρί του σκύλου. Ο ιδιοκτήτης, που έσπευσε στο σημείο, αποκάλυψε ότι αναζητούσε τον σκύλο του περίπου δύο εβδομάδες. «Ευτυχώς το σκυλάκι του πατέρα μου βρέθηκε μετά από 10 μέρες αναζήτησης. Αμέλεια κάποιων να σκεπάσουν το πηγάδι – παγίδα σε βουνό. Ευχαριστούμε πολύ την Πυροσβεστική Σύρου για τη διάσωσή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο σκύλος μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε κτηνίατρο για τις απαραίτητες εξετάσεις και φροντίδα.
https://www.ethnos.gr/tag/1681/syros
Απίστευτες εικόνες στην Καλλιθέα: Ανατροπή οχήματος στη Θησέως - Κλειστή μία λωρίδα
Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριαλένα Κάρμπουρη - Η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο
Περιστέρι: 41χρονη έριχνε δηλητήριο στο φαγητό του πρώην συζύγου της - Συνελήφθη με τους γονείς της
Στη Βουλή η αφίσα με τη ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη - Η παρέμβαση Μενδώνη και οι ενστάσεις Κωνσταντοπούλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



