Κρήτη: Άνδρας απείλησε με μαχαίρι ηλικιωμένο ζευγάρι και δύο γυναίκες
Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει περνώντας από ταράτσα σε ταράτσα αλλά τελικά συνελήφθη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αδιανόητα περιστατικά έλαβαν χώρα σε γειτονιά του Ηρακλείου της Κρήτης, κατά τη διάρκεια του βροχερού πρωινού της 25ης Μαρτίου.
Όπως μεταδίδει το patris.gr, ένας άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής εισέβαλε σε διαμέρισμα φέροντας μαχαίρι και εκτοξεύοντας απειλές κατά δύο γυναικών, μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.
Προσπάθησε να διαφύγει περνώντας από ταράτσα σε ταράτσα
Οι δύο γυναίκες βρήκαν την ευκαιρία να βγουν από τα σπίτια τους με την άφιξη των Αρχών, ενώ ο δράστης βγήκε από το κτίριο και επιχείρησε να διαφύγει μεταπηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, προτού οι αστυνομικοί καταφέρουν τελικά να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
Λίγη ώρα μετά το περιαστατικό, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που διαμένει στην ίδια περιοχή κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο ίδιος άνδρας είχε εισβάλει νωρίτερα και στο δικό τους σπίτι. Όπως ανέφεραν, ο δράστης τους είχε κλειδώσει μέσα, ενώ τους κρατούσε υπό την απειλή μαχαιριού.
Γιατί το Ιράν λέει «όχι» στις προτάσεις Τραμπ - Τα αντικρουόμενα μηνύματα των ΗΠΑ και η απειλή για «κόλαση»
Τέμπη: Αναλυτικά το κόστος της αίθουσας των 1,6 εκατ. ευρώ - Τα πόσα πήγαν... προς τα πάνω
Καταδίκη-σταθμός για Meta και YouTube: Ένοχες για τον εθισμό ανήλικης - Πληρώνουν 3 εκατ. δολάρια
Η Μελάνια θα υποδεχόταν τον Μίτσκοσκι και τη σύζυγό του με το «καλωσορίζουμε τη Μακεδονία» - Πώς... μαζεύτηκε στο 90'
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



