Μετρό Αθήνας: Μεγάλη πρωινή ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Αιφνίδια απόσυρση συρμού στον Ευαγγελισμό και μεγάλος συνωστισμός στις αποβάθρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με ταλαιπωρία ξεκίνησε η Τετάρτη (29/4) για πολλούς επιβάτες του Μετρό της Αθήνας, καθώς ο πρώτος συρμός της ημέρας με κατεύθυνση για αεροδρόμιο αποσύρθηκε αιφνιδίως στον σταθμό «Ευαγγελισμός» και χωρίς να υπάρχει ανακοίνωση για τον λόγο.
Οι επιβάτες ενός ήδη ασφυκτικά γεμάτου συρμού, αναγκάστηκαν να περιμένουν τον επόμενο, ο οποίος και ήταν 1ης γενιάς, με αποτέλεσμα να μπορεί να πάει μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας και όχι στο Αεροδρόμιο. Αυτός βέβαια είχε ήδη πολύ κόσμο μέσα και έτσι μπόρεσαν να επιβιβαστούν ελάχιστοι, με την πλειοψηφία να χρειάζεται να κάνει κι άλλη υπομονή.

Τα πράγματα έκανε ακόμα χειρότερα το γεγονός ότι ο επόμενος, με τερματικό σταθμό επίσης τη Δουκίσσης Πλακεντίας, είχε μεγάλη καθυστέρηση στο Χαλάνδρι.
Είναι προφανές ότι υπήρχε έντονος εκνευρισμός και μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες.
Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση Μερτς στον Τραμπ - «Είπε αυτά που δεν τολμούν άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες»
Η διαδρομή 220 χιλιομέτρων του 89χρονου πιστολέρο και το σχέδιο διαφυγής στο Στρασβούργο - Όλο το χρονικό
Σοκαριστικά στοιχεία για την εργασία στην Ελλάδα: Αυτοκτονίες και έκρηξη θανάτων
Το μέγα φιάσκο με τον 89χρονο πιστολέρο, οι αντάρτες που αντιπαθούν τον Σκέρτσο και το «τάκλιν» στον Σέρμπο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




