Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Ο 58χρονος άνδρας έχασε τον έλεγχο του γεωργικού μηχανήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη όταν ένας 58χρονος αγρότης έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του καθώς τον καταπλάκωσε τρακτέρ.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/5) λίγο έξω από το Καστέλι, στη θέση «Πλακούρες», σε μια αγροτική διαδρομή της περιοχής.
Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε, όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- ο άτυχος 58χρονος άνδρας έχασε τον έλεγχο του γεωργικού μηχανήματος με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να ανατραπεί και να τον καταπλακώσει.
Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και ο χειριστής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου. Όμως ο αγρότης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Τέλος στο... έγκλημα των τιμών στα καύσιμα»: «Φούσκα» το πετρέλαιο θέρμανσης - Πότε η υποχώρηση
Πόσο κοντά είμαστε σε ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία;
«Μπλόκο» στο ενεργειακό ράλι με μέτρα σε δόσεις: Τι ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης για diesel και πετρέλαιο θέρμανσης
Η συζήτηση ξανά για πρόωρες εκλογές, το πρόβλημα Τριαντόπουλου και ο χειμώνας που αρχίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



