Φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε και δεύτερος νεκρός μέσα σε σπίτι
Αναζωπύρωση του μετώπου οδήγησε σε νέα μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα (30/6) το μεσημέρι σε δάσος στην περιοχή του Δερβενίου Θεσσαλονίκης, με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να βρίσκονται στο σημείο. Ο τραγικός απολογισμός μεγαλώνει, αφού η πυροσβεστική εντόπισε και δεύτερο πτώμα εντός οικίας, ενώ την ίδια ώρα εξακολουθεί να αγνοείται ο 12χρονος γιος του πρώτου νεκρού, με τις Αρχές πια να φοβούνται ότι η απανθρακωμένη σορός ανήκει σε εκείνον.
Παράλληλα, η 40χρονης γυναίκα εγκαυματίας που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης είναι η σύζυγος του 66χρονου που έχασε νωρίτερα τη ζωή του και μητέρα του παιδιού.
Νωρίτερα, αναζωπύρωση σημειώθηκε σε μέτωπο πυρκαγιάς στην περιοχή της Λητής, προκαλώντας εκ νέου κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Η φωτιά είχε παρουσιάσει ύφεση την τελευταία ώρα, όμως, η ενίσχυση των ανέμων οδήγησε σε νέο εντατικό γύρο επιχειρήσεων κατάσβεσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Πυροσβεστική αντιμετώπισε εγκαίρως την αναζωπύρωση προτού προλάβει να απειλήσει κατοικίες.
Στο σημείο επιχειρούν επίγειες δυνάμεις και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με στόχο τον περιορισμό της αναζωπύρωσης και την αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς.
Έλληνας ήταν εκείνος που εγκατέλειψε πρώτος τη Σμύρνη στο έλεος των Τούρκων – Οι Μικρασιάτες δεν του το συγχώρησαν ποτέ!
Φωτιά στη Σκύρο: Αισθητά βελτιωμένη η εικόνα - «Αισιοδοξούμε για πλήρη κατάσβεση»
Μετρά τις πληγές της η Μάνη από την ξαφνική νεροποντή: Έπεσαν 140 τόνοι νερού μέσα σε δύο ώρες
Πάρος: Δικογραφία σε βάρος του οδηγού ταξί που ξυλοκόπησε ηλικιωμένο για θέση πάρκινγκ - «Επιτέθηκε πρώτος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



