«Μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ εξαπάτησε ηλικιωμένη
Προσποιούταν τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έμπαινε σε σπίτια ηλικιωμένων.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια ασυνήθιστη απάτη σε βάρος ηλικιωμένων εξιχνιάστηκε απο τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου το Σάββατο μετά απο καταγγελία 75χρονης για αφαίρεση χρηματικού ποσού από 45χρονο ο οποίος προσποιούταν τον υπάλληλο της ΔΕΗ. Ειδικότερα, ο 45χρονος στις 12 Ιουλίου επισκέφθηκε την ηλικιωμένη στην οικία της, στην Ναύπακτο, και αφού της συστήθηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ, ο οποίος πήγε προκειμένου να ελέγξει το ρολόι ηλεκτροδότησης, της έκλεψε 25 ευρώ από φάκελο που βρήκε μέσα στο σπίτι.
Η γυναίκα αντιλήφθηκε την κλοπή από τον “μαϊμού”-υπάλληλο και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου. Μετά από πολυήμερη, μεθοδική έρευνα, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Το συμβάν αποτελεί συνέχεια σωρείας απατών σε βάρος ηλικιωμένων με τις αρχές να συστήνουν ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές με αγνώστους.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



