Thomas Cook: Ακάλυπτες 70.000 αεροπορικές θέσεις για τη νέα σεζόν στη Σκιάθο
Άνοιγμα σε νέες αγορές εξετάζουν οι φορείς του νησιού για να καλυφθεί το κενό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από την Τετάρτη και τις επόμενες τρεις ημέρες θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των περίπου 2.000 τουριστών-πελατών της Thomas Cook οι οποίοι βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Σκιάθο.
Σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκεται ο Δήμος Σκιάθου τόσο με το τουριστικό γραφείο που πρακτορεύει την εταιρεία στο νησί όσο και με την Ένωση Ξενοδόχων και τον Διευθυντή της Fraport, για να συμβάλει σε περίπτωση που χρειαστεί.
«Η χρεοκοπία έχει άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία του νησιού, μιας και σημαντικό μέρος των πληρωμών δεν θα καλυφθεί αλλά και μακροπρόθεσμα μιας και 70.000 περίπου αεροπορικές θέσεις μένουν ακάλυπτες για την επόμενη χρονιά. Η Δημοτική αρχή σε συνεργασία με, το Υπουργείο Τουρισμού και τοπικούς φορείς όπως η Ένωση Ξενοδόχων, θα κινηθεί δυναμικά, για άνοιγμα σε νέες αγορές σε μια προσπάθεια να καλυφθεί το συντομότερο δυνατό αυτό το κενό αλλά και για να μειωθεί η εξάρτηση προσέλκυσης επισκεπτών από μία χώρα» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δήμος Σκιάθου.
Οι αγρότες ανακοίνωσαν κλιμάκωση και λένε «όχι» σε διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι αποφάσισαν για τα Χριστούγεννα
Δίκη Βαλυράκη: Κατάθεση «φωτιά» αυτόπτη μάρτυρα - «Ο πρώτος τον χτυπούσε, ο δεύτερος σαν να τον αποτελείωνε»
Χάος στην αλβανική Βουλή: Βουλευτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν νερά
Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



