Πειραιάς: Μία σύλληψη για το περιστατικό με τον πυροβολισμό γυναίκας στο κεφάλι
Η κατάθεσή του αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες της υπόθεσης καθώς μέχρι κι αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο πώς τραυματίστηκε η 24χρονη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, όπου τραυματίστηκε το πρωί της Δευτέρας μία γυναίκα από σφαίρα στο κεφάλι.
Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι είχε στην κατοχή του όπλο, χωρίς άδεια οπλοφορίας. Πρόκειται για το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε η γυναίκα στο κεφάλι.
Η κατάθεση του ιδιοκτήτη της καφετέριας στην Ασφάλεια θα ρίξει φως στην υπόθεση, καθώς ακόμα και τώρα παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι η γυναίκα.
Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας. Ο τραυματισμός του προήλθε από θραύσματα και είναι ιδιαίτερα ελαφρύς. Το πιθανότερο σενάριο είναι η γυναίκα να πήρε το όπλο του άντρα και να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.
Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
Η δέσμευση των λογαριασμών του Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» του από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες των επιζώντων της Χίου
Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




