Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Κοζάνη
Αισθητός σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 Βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με μικρό εστιακό βάθος μόλις 3.9 Χλμ , σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 24 χλμ βορειοδυτικά της Κοζάνης.
Ο σεισμός έγινε αισθητός ιδιαίτερα στην περιοχή της Εορδαίας, όπου και εντοπίζεται το επίκεντρο, όπως επίσης έγινε αισθητός σε Κοζάνη, Καστοριά, αλλά και σε άλλες περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



