Διοικητές νοσοκομείων: Βγήκε η προκήρυξη - Όλα τα δικαιολογητικά
Εκδόθηκε η προκήρυξη για τους Διοικητές Νοσοκομείων όλης της χώρας ώστε να ξεκινήσει ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Εκδόθηκε η προκήρυξη για τους Διοικητές Νοσοκομείων όλης της χώρας ώστε να ξεκινήσει ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για την επιλογή τους.
Η προκήρυξη στηρίζεται στον νέο νόμο Κεραμέως που επιβάλλει συγκεκριμένα πτυχία που να είναι σε συνάφεια με τη θέση, ενώ υποχρεωτική είναι και η σχετιζόμενη εμπειρία.
Η προκήρυξη αφορά στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας και οι υποψήφιοι θα υποβληθούν μεταξύ άλλων σε τεστ δεξιοτήτων αλλά και προσωπική συνέντευξη.
Άμεσος διορισμός
Ήδη έχουν δημιουργηθεί οκτώ επιτροπές στο ΑΣΕΠ για να ελέγξουν τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουν οι υποψήφιοι για να καταλάβουν μια θέση στο ΕΣΥ.
Η προκήρυξη περιγράφει λεπτομερώς τις υποχρεώσεις των νέων Διοικητών οι οποίοι θα περνούν από αξιολόγηση καθώς θα είναι υποχρεωμένοι να καταρτίζουν και σχέδια για τα νοσοκομεία που θα διοικούν.
Πάντως η διαδικασία ελέγχου αλλά και ενστάσεων αναμένεται να διαρκέσει μικρό χρονικό διάστημα ώστε να διοριστούν άμεσα, καθώς όλες οι αλλαγές που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση για το ΕΣΥ θα στηριχθούν και στα νέα στελέχη.
Με βάση τη διαδικασία για κάθε θέση θα επιλεγούν 15 υποψήφιοι οι οποίοι θα αξιολογηθούν από επιτροπές του υπουργείου Υγείας, ώστε να καταλήξουν σε 3 άτομα. Η τελική επιλογή μεταξύ των 3 ατόμων θα γίνει από τον υπουργό Υγείας.
Δείτε την προκήρυξη
Το βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του γυναικοκτόνου και ο εξοργιστικός διάλογος με τον αδερφό της 43χρονης Ελευθερίας
Οργή στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης: Έδεσαν αρνιά χειροπόδαρα και τα έβαψαν κόκκινα - «Δεν είχαν ούτε νερό»
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Τουρκία: Στο φως δίμετρο μαρμάρινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς
Εκτός εαυτού ο Τσιτσιπάς: Βαριές κουβέντες προς το προπονητικό του τιμ, όπου βρίσκεται και ο πατέρας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



