ΕΦΕΤ: Ανάκληση καπνιστής ρεγγοσαλάτας με το επικίνδυνο μικρόβιο λιστέρια
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν ήδη αγοράσει το προϊόν να μην το καταναλώσουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την παρουσία του μικροβίου Listeria Monocytogenes στο προϊόν «Ρεγγοσαλάτα καπνιστή» διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και το Εργαστήριο Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων της Αθήνας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο επίσημων ελέγχων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ρεγγοσαλάτα καπνιστή με την επωνυμία «GOURMET FOOD BOSRHOROUS», η οποία διακινείται στην Ελλάδα σε συσκευασίες των 200 γρ. από την επιχείρηση «Νικόλαος Γ. Evren» (Σαλαμίνος 50, Καλλιθέα Αττικής).
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση/απόσυρση της παρτίδας LOT 011-124 του εν λόγω προϊόντος με ημερομηνία ανάλωσης 01.02.2025 και οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Τι θα πει σήμερα στη Βουλή ο Μητσοτάκης για το αγροτικό, το στεγαστικό και το πακέτο μέτρων του 2026 - Ποια πολιτικά μηνύματα θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




